Stel zelf jouw afzetlint samen

Laat een afzetlint naar smaak bedrukken. Stel zelf je wensen lijstje samen welke maten je wil gebruiken of wat de dikte moet zijn. Maar ook kun je kiezen voor tekst of een logo. Kortom er zijn vele mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook bestaande designs verrijken met jouw wensen. Wanneer je meerdere artikelen afneemt profiteer je ook nog eens van bulkkorting. Zeker aan te raden voor bedrijven in de wegwerkzaamheden of evenementen.

De materialen voor een afzetlint

Een afzetlint kan van verschillende materialen gemaakt worden. De meest voorkomende materiaalsoort is plastic maar je kunt ze ook van een biologisch afbreekbare soort laten bedrukken.
Wanneer je het voor een bouwplaats nodig hebt moet het natuurlijk ook voldoen aan kwaliteitseisen. Via de website van Bedruktafzetlint kun je erachter komen aan welke eisen het moet voldoen voor jouw dienstverlening. Ontwerp een herkenbaar afzetlint voor klanten en voorbijgangers.

Plaats Delict Overschrijden Geen Bewegwijzering

Jouw eigen tekst of logo op een afzetlint

Je kunt zelf je eigen afzetlint laten bedrukken met een naam of logo. Maar ook wanneer je geen logo hebt kun je een afzetlint laten bedrukken. Je kan via het wensenlijstje aangeven in welke kleur je het wel en of je bepaalde vormen prefereert. Ook waarschuwingslinten kun je laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld pas op eikenprocessierups. Ook wanneer een vloer gelegd is en het moet drogen wordt er gebruik gemaakt van een afzetlint.

Gratis stockfoto met advertentie, advertenties, auto's

Functioneel maar dan met uitstraling

Laat je eigen professionele afzetlint bedrukken bijvoorbeeld voor je eigen georganiseerde evenement. Je hebt de keuze uit verschillende materiaalsoorten en je mag zelf de dikte kiezen. Maar ook kun je jouw logo en tekst laten drukken op een afzetlint. Ook hulpdiensten zoals de politie maken gebruik van een duidelijk herkenbaar afzetlint. Een afzetlint geeft vaak aan welke kant je op moet of waar je op moet letten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *