Auto huren voor een business trip

De meeste mensen kiezen ervoor om een auto te huren wanneer zij op een businesstrip gaan. Met een dergelijke trip zitten er vaak diverse afspraken op verschillende locaties in het verschiet en een auto is dan niet alleen comfortabel, maar ook nog eens tijdbesparend aangezien de meeste businesstrips vrij krap geplant zijn. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een auto te huren bij een normale verhuurder, maar wist je dat er ook bedrijven zijn die speciaal inspelen op de zakelijke reiziger? Zo niet, dan is dit artikel erg handig voor jou!

Note; If you are an English speaking person. You can read a summary below or go to: Car rental schiphol

Autoverhuur schiphol

Heeft jouw bedrijf regelmatig behoefte aan een huurauto in Nederland? Overweeg dan eens een verhuurder als BB&L Car Rental. Zij spelen speciaal in op de zakelijke reiziger door middel van hun Airport service op de grootste luchthavens in Nederland. Zo hebben zij auto’s beschikbaar op de volgende luchthavens:

  • Amsterdam Schiphol
  • Eindhoven Airport
  • Rotterdam/Den haag Airport

Airport service

De airport service houdt in dat de reiziger niet meer naar een speciaal loket moet om daar in de rij te staan en te wachten tot hij/zij de auto kan ophalen, maar de reiziger wordt opgehaald bij de gate  en rechtstreeks begeleidt naar de huurauto. Zo kan de reiziger direct weg, hoeft hij/zij niet in de rij te staan, hoeft hij/zij niet te zoeken naar de loketten en is het bovenal gewoon erg fijn na een (lange) vlucht achter de rug te hebben. Zo kan de reiziger met een gerust hart de drukke dag tegemoet gaan.

Are you an English speaker? Here is an summary; The airport service of BB&L Car Rental is a service where the traveler will be picked-up at the gate of arrival. The traveler doesn’t have to wait in any lines, doesn’t have to search for the pickup location and will safe time because of this. Do you want to read more about BB&L Car Rental? In that case you can read all about the Airport service at this link; Car hire Amsterdam Airport or hire your car directly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *