Een zakelijke lening aangaan, wat kost dat?

Het kan altijd zijn dat je met jouw bedrijf een moeilijke tijd doormaakt. Minder omzet betekent minder winst en wanneer dit al een tijdje aansleept, kan het soms moeilijk worden. Een stap die je meestal niet graag zet, maar soms onvermijdelijk is, is een zakelijke lening aangaan. Het laatste wat je wil is om hulp vragen, maar soms kan het niet anders. Let wel op, net zoals bij een gewone lening, kost een zakelijke lening natuurlijk ook geld. Maar hoeveel juist?  

Zakelijke lening 

Vroeger was er een tijd dat wanneer je een zaak opstartte, of het even wat minder goed ging met je bedrijf, je alleen maar een zakelijke lening kon krijgen bij de bank. Die tijd is voorbij, er zijn heel wat nieuwe spelers op de markt gekomen die een zakelijke lening aanbieden. Dit maakt, hoe meer aanbod, hoe goedkoper dit aanbod ook wordt. Je kan tegenwoordig een zakelijke lening aangaan bij verschillende aanbieders en dit zorgt ervoor dat je aan aantrekkelijke voorwaarden kan lenen en ook nog eens met een lage rente!

Contract, Business, Document, Registreer, Deal

Wat kost zakelijk lenen? 

Lenen is natuurlijk nooit gratis, hoe aantrekkelijk de voorwaarden ook zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor zakelijke leningen. Want wat kost zakelijk lenen nou eigenlijk? De rente en fee die je betaalt, zijn bij elke aanbieder natuurlijk anders. Je mag toch wel rekenen op een rente van 2% tot 10% en een fee van 100 euro tot 7500 euro. Heel verschillende bedragen en percentages dus. Maar hoe weet je dan waar je eigenlijk het goedkoopst af bent voor een zakelijke lening? 

Euro, Geld, Betalen, Cash, Contant, Lenen, Lening

Zakelijk lenen bij banken 

Geldreview.nl geeft aan dat een zakelijke lening nog steeds het voordeligst is bij een bank. Spelers zoals ING, Rabobank en ABN Amro zijn nog altijd het goedkoopst om bij te gaan lenen. Maar waarom dan juist? In de fee die banken en andere spelers vragen, daar zitten afsluitkosten, publicatiekosten, succesfee en analysekosten in. Deze zijn gewoon lager bij een bank omdat de afsluitkosten vaak een heel stuk lager liggen dan bij andere spelers. Wanneer je dus zakelijk gaat lenen, klop dan altijd eerst even aan bij de bank! 

Metatitel: Een zakelijke lening aangaan voor jouw bedrijf, wat kost het? Ontdek het op geldreview.nl!

Metatekst: Een opstart van je bedrijf of een moeilijk periode doormaken, kan je overbruggen met een zakelijke lening. Ontdek op geldreview.nl waar jij het goedkoopst een zakelijke lening kan aangaan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *