4 relatiegeschenken waar je zo 1, 2, 3 niet op komt

Haast iedereen geeft wel eens relatiegeschenken weg. Het is immers een relatief goedkope en eenvoudige manier van reclame maken. Pennen met een logootje, bedrukte sleutelhangers of misschien zelfs mutsen bedrukken. Altijd leuk, maar denk ook eens wat verder dan dat. Met een origineel of humoristisch geschenk scoor je nog meer punten dan met een ‘gewoon’ relatiegeschenk. Waar kun je dan aan denken bij ‘originele relatiegeschenken’? Er is genoeg!

USB-sticks in jouw stijl

Er zijn webshops die het je mogelijk maken om je producten te personaliseren, voor een optimaal effect. En dan niet alleen met een logo, maar ook de hele vorm kun je aan je wensen aanpassen. Een leuk en geschikt product hiervoor is de USB-stick. Een agrarisch bedrijf kan deze bijvoorbeeld in de vorm van een tractor customizen en een sportbedrijf in een tennisbal.

Krijt maar raak

Ook een krijtmok leent zich uitstekend voor personalisatie. Je kunt je logo erop laten drukken en hem verder zelf personaliseren door je eigen boodschap erop te krijten. Net even anders dan een reguliere mok! En ook spelletjes zou je kunnen vinden, wanneer je verder kijkt dan je neus lang is. Puzzels of kaartspelletjes zijn een wat groter, maar speels geschenk waar je waarschijnlijk niet zo 1, 2, 3 aan denkt.

BBQ stempels?

Heb je je logo al eens op, jawel, een hamburger gezien? Er zijn zelfs barbecuestempels die je van je eigen logo kunt voorzien. Ze kunnen door de barbecuefanaat worden gebruikt om het vlees van de barbecue een persoonlijker tintje te geven. Bovendien wordt je logo op die manier geassocieerd met genot, gezelligheid en lekker eten.

Originele sokken!

Je hebt waarschijnlijk al wel gehoord van hippe happy socks. En zelfs die kun je zelf customizen! Sokken zijn voor haast elke doelgroep wel een leuk idee en zijn ook helemaal in jouw (huis)stijl te personaliseren. Dat is nog eens leuk reclame maken voor je bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *