5 redenen waarom een goed koffieautomaat onmisbaar is voor uw bedrijf

Koffie wordt al honderden overal ter wereld gedronken maar toch zijn we er nog steeds niet op uit gekeken. Ontzettend veel mensen kunnen niet zonder hun bakje koffie. Een goed koffieautomaat op de werkvloer is geen overbodige luxe meer in dit artikel worden er 5 redenen gegeven waarom een goed koffieautomaatbelangrijk is voor uw bedrijf.

Goede koffie verhoogt de sfeer op de werkvloer

Allereerst is een koffieautomaat goed voor de sociale interactie op de werkvloer. Werknemers zitten anders alleen achter hun bureau. De kans is groot dat ze alleen met diegene praten die in hun omgeving zit, maar zelden met de mensen die aan de andere kant van het kantoor zitten. Met een koffieautomaat kan deze sociale interactie wel plaatsvinden. Hierdoor leren werknemers elkaar beter kennen en is er meer gezelligheid op het werk. Hierdoor hebben werknemers meer werklust.

Goede koffie verhoogt de werklust

De meeste mensen krijgen na 2 uur een in kakker op de werkvloer. Met een goed koffieautomaat zorgt u ervoor dat uw personeel weer een boost krijgt en tijdens de koffie weer lekker aan de slag gaat.

Het visitekaartje voor de klanten

Een koffieautomaat is een ideaal visitekaartje voor het ontvangen van uw klanten. Als je slechte of helemaal geen koffie kunt aanbieden maak je een slechte indruk op de klant. Het komt niet gastvrij over en zo’n klein dingetje kan er zelfs voor zorgen dat u potentiele klanten mist. Omdat ze bij de concurrent wel koffie kregen aangeboden.

Het verbetert de tevredenheid onder de werknemers

Een lekker bakje koffie zorgt ervoor dat de werknemers tevreden blijven op hun werk. Ook als de koffieautomaat diverse keuzes aanbiedt heeft dit een positief invloed op het personeel. Doordat ze meer keuzes hebben kunnen ze misschien wel die lekkere macchiato nemen die ze normaal alleen thuis nemen. Zo voelt het personeel zich ook meer gewaardeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *