Adverteren in Almere en omgeving

Ben jij net een onderneming gestart in de omgeving Almere of heb je een nieuw product op de markt gezet en wil je dit graag een promoten en naamsbekendheid krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Al ruim 15 jaar adverteert Almere Deze Week in Almere en omgeving. Mocht je weer willen over adverteren in Almere? Lees dan verder.

Hoe ga je eigenlijk doelgericht adverteren?

Voordat je gaat adverteren, is het belangrijk om je doelgroep te kennen. Wie zijn zij en waar lezen zij advertenties? Je kunt je voorstellen dat jongeren niet dagelijks de krant gaan lezen maar juist meer online kijken. Voor de oudere generatie is het juist te adviseren om in de krant te adverteren. 

Almere Deze Week helpt je graag om te adverteren in Almere. Afhankelijk van je doelgroep publiceren zij je advertentie in de online krant, of juist de fysieke versie. Je kunt kiezen voor een advertentie in Almere Zaken of in Almere Deze Week. Zij zullen je helpen met je product te promoten in de omgeving.

Advies 

Met adverteren wil je graag een juiste boodschap overbrengen aan de doelgroep, hiervoor heb je de juiste middelen nodig. Maak eerst een duidelijke doelstelling van wat je wilt bereiken met de advertentie. Voorbeelden zijn meer klanten in je winkel, meer omzet of een stijging in de aanvraag van offertes. 

Wat je doel ook is, Almere Deze Week helpt je graag met gericht advies om te adverteren in Almere, passend bij jou, je bedrijf en budget. 

Maatschappelijke verantwoord en milieubewust

De kranten worden met een drukpers van Rodi Rotatie, daarmee worden de bladen om een milieuvriendelijke wijze gedrukt. Deze revolutionaire drukpers zorgt ervoor dat het water niet vervuild wordt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van gerecycled papier, inkt, papiersnippers en pallets. Mocht je ervoor kiezen om in de lokale fysieke krant te adverteren, dan zit je goed met deze milieubewuste keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *