Hoe organiseer je een jubileumfeest om nooit te vergeten?

Een jubileum is zo bijzonder dat je daar echt even bij stil moet staan. Het hele team heeft hard gewerkt en jullie hebben samen deze mijlpaal bereikt. Tijd voor een bedrijfsfeest! Maar zomaar een event organiseren is natuurlijk niet voldoende. Zorg ervoor dat het jubileumfeest een event wordt om nooit te vergeten. En zo doe je dat:

Bedenk een doelstelling

Ieder succesvol event begint met een duidelijke doelstelling. Je bereikt hoe dan ook de meeste impact door niet één jubileumfeest te organiseren maar door te werken met een jaarkalender. Organiseer meerdere evenementen voor verschillende doelgroepen. Wat wil je met het jubileum en de feesten bereiken? Meer saamhorigheid of meer binding met het bedrijf? Met een jubileumfeest kun je ook investeren in je medewerkers door ze te bedanken en te motiveren voor de toekomst.

De geschiedenis

Wat is een geschikter moment om terug te blikken op mooie momenten in de geschiedenis van jullie bedrijf dan een jubileum? Bedenk aan welke mijlpalen je aandacht wil besteden. Voor medewerkers is het goed om te weten waar het bedrijf vandaan komt. Dit verhoogt de betrokkenheid bij het bedrijf.

Zet je medewerkers in de spotlight

Zonder je medewerkers was deze mijlpaal nooit bereikt. Het ideale moment om ze in de spotlight te zetten. Laat ze bijvoorbeeld een leuk optreden voorbereiden of betrek een aantal medewerkers bij de organisatie van het feest. Hiermee vergroot je wederom de betrokkenheid en je zorgt gelijk voor persoonlijke aandacht.

Persoonlijke aandacht is de key

Besteed aandacht aan je medewerkers door ze bij het feest te betrekken. Een presentje of een persoonlijke boodschap werkt al helemaal goed. Hiermee zorg je ervoor dat het event onvergetelijk wordt!

En nu: de toekomst!

Tijdens een jubileum blik je niet alleen terug in het verleden, maar het is ook geschikt moment om vooruit te kijken! Hoe ziet de toekomst eruit? Sla een brug met de toekomst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *