Je facturatie uitbesteden

Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering. Het werk eigenlijk zo, een ondernemer draagt zijn facturatie over aan een gespecialiseerd bedrijf. Wil je als (beginnend) ondernemer niet wachten op de uitbetaling van je facturen? Kies dan voor Payfix, hiermee ontvang jij binnen één uur je uitbetaling. In ruil daarvoor betaal je een vergoeding aan het bedrijf. Wil je meer weten over factoring bij Payfix? Lees dan veder.

Voor wie?

Payfix heeft zich voornamelijk gericht en is gespecialiseerd in factoring voor freelancers, zzp’ers en de kleinere bedrijven. Door hun persoonlijke benadering zijn zij één van de snelst groeiende factoring organisatie van ons kleine landje. Ze denken graag mee met hun klanten en daarom bieden zij binnen factoring nog maatwerk. Mocht je niet je gehele facturatie willen overlaten aan een extern bedrijf? Dan kan je bij Payfix er ook voor kiezen om een enkele facturen te laten betalen en je contract is direct opzegbaar.

Waarom?

De vorm van factoring als een debiteuren financiering biedt grote voordelen, en dit hoeft echt niet voor alleen grote of alleen kleine bedrijven te zijn. De betalingstermijn van elke factuur wordt verkort, jij als ondernemer krijgt direct tot 97% van de factuur op je rekening gestort en de organisatie regelt de financiële afhandeling met jouw klanten. Zo heb je altijd genoeg geld in omloop zodat je werkkapitaal tot een optimaal niveau is gebracht. De voordeel voor de kleine bedrijven en zzp’ers, je hele debiteurenadministratie wordt uit handen genomen zodat je  meer tijd hebt voor ondernemen.

Verzekerd 

Een extra is dat je bij Payfix een kredietverzekering kunt afsluiten. Dit houdt in dat als jouw opdrachtgever of debiteur omvalt of de rekeningen niet meer kan betalen, je verzekerd bent van je geld. Vooral voor de kleine, startende bedrijven is dit een extra vorm van financiële zekerheid en stabiliteit.

De kosten van factoring zijn afhankelijk van verschillende factoren: betaaltermijn van de debiteur, bedrag van de factuur en het risicoprofiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *