Laat Amerikaanse vouwdozen personaliseren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het personaliseren van Amerikaanse vouwdozen? Dan bent u bij EBC Golfkarton zeker aan het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van allerlei verpakkingen van golfkarton. Ze weten precies hoe ze uw wensen kunnen omzetten in een goed eindresultaat en doen er alles aan om u tevreden te stellen. Benieuwd naar wat ze voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Wat zijn Amerikaanse vouwdozen?

Amerikaanse vouwdozen zijn stevige, vierkante dozen zoals we die allemaal kennen. Ze worden vaak gebruikt voor het vervoeren van zware voorwerpen en zijn erg geliefd onder mensen die gaan verhuizen. Bij EBC Golfkarton kunt u uw Amerikaanse vouwdozen helemaal zelf personaliseren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de dozen gewoon te laten zoals ze zijn. Dat is nu juist het voordeel van de service van EBC Golfkarton.

Maak uw eigen ontwerp

Als u ervoor kiest uw Amerikaanse vouwdozen te laten personaliseren door EBC Golfkarton, zijn er een aantal vragen die u moet beantwoorden:

  • Hoe groot moeten de dozen zijn? Alle afmetingen zijn mogelijk.
  • Wilt u dozen met of zonder handgrepen?
  • Wilt u de dozen laten bedrukken?
  • Wat voor golftype wilt u laten gebruiken?
  • Hoe wilt u dat de dozen worden afgewerkt?
  • Hoeveel dozen wilt u bestellen?
  • Wilt u dozen met of zonder glansvernis?

Wanneer u al deze vragen hebt beantwoord, gaan onze experts aan de slag met het voorbereiden van uw bestelling. De Amerikaanse vouwdozen worden zo snel mogelijk ontworpen, geproduceerd en geleverd en het enige wat u hoeft te doen is de rekening betalen.

Vraag advies

Het kan natuurlijk zijn dat u niet precies weet hoe u de Amerikaanse vouwdozen wilt laten personaliseren. Er zijn zoveel keuzes te maken dat het al gauw een onmogelijke taak kan lijken. Vooral als u besluit duizenden dozen tegelijk te bestellen, is het natuurlijk wel zo fijn als die ook echt zo mooi zijn als u had gehoopt. Daarom heeft u bij EBC Golfkarton de mogelijkheid een afspraak te maken met een expert, die u vervolgens stap voor stap door het proces leidt. Samen bespreken jullie de mogelijkheden en uw wensen, wat vervolgens wordt omgezet in een prachtig ontwerp. Zo weet u zeker dat de uiteindelijke Amerikaanse vouwdozen helemaal naar wens zullen zijn.

Vragen of opmerkingen?

Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen van uw eigen Amerikaanse vouwdozen, maar heeft u eerst nog een vraag over de mogelijkheden? Twijfel dan niet en neem contact op met de klantenservice. Zij helpen u door al uw vragen te beantwoorden. U kunt de klantenservice bereiken door te bellen naar 0174 – 648 235. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om het contactformulier op de website in te vullen. U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *