Overstappen naar een beter internet abonnement

Er zijn veel aanbieders die met elkaar ‘prijsvechten’, een groot voordeel voor iedereen die wil overstappen. Meestal hebben aanbieders hierdoor hoge kortingen, en betaal je soms nog minder dan 20 euro per maand. Maar lees wel altijd goed de voorwaarden door, want vaak gelden deze aanbiedingen alleen de eerste 6 maanden. 

Hoe vind je een beter internet abonnement

Omdat er zoveel verschillende providers zijn, heb je vaak geen zin om op internet op zoek te gaan naar een geschikt internet abonnement. Daarom zijn de vergelijkings websites in het leven geroepen, door een eenvoudige postcodecheck te doen weet je in no-time welke aanbieder bij jou levert en het goedkoopste is. Het is vervolgens heel simpel om het goedkoopste abonnement te selecteren. Je nieuwe provider regelt de overstap, jij hoeft dus niet je oude contract op te zeggen.

Welke snelheid past bij je

Een vraag die vaak gesteld wordt, welke snelheid past het beste bij je. Kijk je veel films en series, of stuur je alleen maar af en toe een mailtje? In het laatste geval heb je waarschijnlijk maar 80 Mb nodig. Maar download en kijk je veel films via internet, dan heb je daar echt snel internet voor nodig. Houd er ook rekening mee dat niet iedere gemeente de snelheid toelaat. Ook hiervoor is de postcode check een handige tool.

Vergelijk abonnementen en providers

Er zijn tientallen aanbieders die ieder weer diverse pakketten aanbieden. Alvorens je besluit om een bepaald pakket af te sluiten is het verstandig om al deze providers en pakketten eens naast elkaar te zetten. Tegenwoordig zijn ook de alles-in-1 pakketten zeer populair. Bij het vergelijken van abonnementen zijn je persoonlijke eisen het belangrijkste. Bijvoorbeeld de snelheid is een belangrijke voorkeur. Veel providers bieden ook gratis bellen aan als je een alles in 1 pakket af wilt nemen. Selecteer je voorkeuren, hierdoor worden abonnementen getoond die aan jouw eisen voldoen, zo wordt de keuze een stuk makkelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *