Spectaculaire activiteiten met een eigen boot

Met het vaarseizoen aangebroken wilt u er helemaal klaar voor zijn. Bent u een liefhebber van snelheid op het water? Dan zou u eens moeten kijken naar een console boot. Dit is een open motorboot aangedreven door een buitenboordmotor. Het is een zeer multifunctionele boot. Prima voor tochten met de familie en ook geschikt voor waterskiën en vissen. Maar als u liever voor compact wilt gaan kunt u beter een rubberboot kopen. Een rubberboot bied vrijheid en sportiviteit op het water. Dit is gemakkelijk op te bergen en mee te nemen naar al uw bestemmingen. Even oppompen en u bent helemaal klaar om het avontuur op water voort te zetten.

Ontspanning, sensatie en plezier op het water

Even lekker ontspannen? Of juist even met flink wat snelheid tegen de golven in varen. Tijdens uw vaartochten bent u er even helemaal uit en voelt zo’n dagje uit als een vakantie in eigen land. En naast uitgestrekte landschappen kunt u ook langs steden varen. Bekijk de stad eens van een ander perspectief. Zo is Breda bijvoorbeeld ooit ontstaan aan de samenvloeiing van twee riviertjes waar later een stad omheen is gaan groeien. En zo liggen nog meer steden zoals ’s-‘s-Hertogenbosch en Tilburg direct aan het water. De rubberboot neemt u overal gemakkelijk mee naar toe en laat uw vaartochten lijken op een stedentrip.

Prachtige spots om te varen met uw rubberboot

Genoeg leuke plekken te vinden om te genieten van de heerlijke weersomstandigheden. Bent u nou echt van het avontuur? Vaar dan eens over het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit is een van de grootste moerasgebieden van Europa. U vaart hier door een doolhof aan slootjes, rietlanden en moerasbossen voor het ultieme dagje op het water. Bent u al eens geweest in Laag Holland? Dit is letterlijk een ansichtkaart aan karakteristieke huizen, polders, molens en dijken. Een ideaal dagje voor de liefhebber van de bekende Hollandse bezienswaardigheden. Voor het zomergevoel op zee maakt u een tochtje op de Nieuwkoopse Plassen. Zeilbootjes aan de horizon, grote plassen, smalle slootjes langs riet en terrassen aan het water voor de verkoeling tijdens de stops. Bent u toch wat meer van het groen? Bezoek dan eens het Nationale Park de Biesbosch. Met verborgen stranden en bevers spotten tijdens de schemeringen. Neem uw picknickmand mee en geniet van de kreken en rivieren. Genoeg plekken te bezichtigen dus. Weet u al waar u het vaarseizoen gaat rond brengen?

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor het kopen van uw rubberboot?

De showrooms staan altijd open. Dus waar wacht u nog op? Vergelijk diverse modellen om tot een geschikte keuze te komen. Zowel 2de hands als nieuwe rubberboten en console boten voor het uitkiezen. Neem vrijblijvend contact op met vakspecialisten om u verder op weg te helpen. Ook voor advies over buitenboordmotoren en accessoires kunt u altijd terecht bij een erkend bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *