Te koop: vakantiehuisje in De Wije Werelt

Een perfect plekje in Nederland waar u zich kan terugtrekken uit de buitenwereld vinden wij wel Otterlo. Heeft u even mazzel want bij Europarcs De Wije Werelt staan een aantal vakantiehuisjes te koop. De fantastische ligging van de Wije Werelt in Otterlo zal er voor zorgen dat u en uw gezin zich nooit hoeven te vervelen. Uw geprikkelde zintuigen zullen genieten van de frisse lucht, het avontuurlijke bos en natuurlijk van alle geluiden van de natuur. Heb ik daar uw aandacht? Lees dan vooral verder!

De Wije Wereld in met een huisje te koop in Otterlo

Diep verscholen in de het prachtige landschap van de Veluwe, staat een huisje te koop op vakantiepark De Wije Werelt. Een huisje geheel voor u in het groenste en ook wel stiekem het mooiste stukje van Nederland. Een perfecte plek voor natuurliefhebbers, avonturiers en levensgenieters. Het prachtige bos die menig wandel- en mountainbikehart sneller laat kloppen ondergaat per seizoen een ware metamorfose dus wanneer er een huisje te koop staat in De Wije Werelt kunt u genieten van al dit moois. Elke keer een verrassing wanneer u op de bestemming aankomt!  

Perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie

Met uw toekomstige huisje dat te koop staat op de Wije Werelt bevindt u zich niet alleen op een prachtige plek maar biedt dit centraal gelegen huisje in Otterlo een perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie. Houdt u ook van de stad? Dan liggen Apeldoorn en Arnhem vrijwel om de hoek voor bijvoorbeeld een lekker dagje shoppen. Wellicht een uitje naar de Apenheul, Julianatoren of Burgers Zoo behoort ook allemaal tot de mogelijkheden. U vindt genoeg in de buurt van het te koop staande huisje op vakantiepark de Wije Werelt! 

Faciliteiten Europarcs de Wije Werelt

Wanneer er een huisje te koop staat bij Europarcs De Wije Werelt, moet u wel snel zijn! Het zijn gewilde huisjes door onder andere ook de faciliteiten van het park. Een heerlijk verwarmd buitenzwembad, een kinderboerderij met een bijbehorende indoor en outdoor speelparadijs en een kinderclub zodat u zelf ook wat rust kunt pakken, zijn allemaal inclusief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *