Waarom je een vakantie huis moet kopen in Zeeland

Investeren in een vakantiewoning? Steeds meer Nederlanders doen het omdat het een fysieke belegging is waarmee vrijwel direct rendement wordt behaald. Bij Droomparken kun je al bijna twintig jaar prachtige vakantiehuizen kopen op de mooiste plekken van Nederland. Van Noord- Holland tot aan Limburg en Zeeland. Lees meer over waarom je een vakantie huis moet kopen in Zeeland.

Prachtige omgeving

De ligging van Droomparken is ideaal. Zo ben je, als je een vakantie huis gaat kopen in Zeeland, binnen een kwartier in het vestingstadje Sluis, op dertig minuten afstand van Terneuzen en voor degene die bereid zijn langer te rijden kun je binnen drie kwartier in het badplaatsje Knokke, of Brugge zijn bij onze zuiderburen. Brugge is een stad die door vele mensen wordt beschouwd als één van de mooiste steden van de wereld.

Voor de wandelaars onder ons heeft Droomparken in Zeeland een zeer gunstige locatie. Zo heb je aan de ene kant het Bos van Erasmus en de Knokkertpolder en aan de andere kant natuurgebied De Blikken. In De Blikken zie je veel weilanden en kreken omgeving maar bovenal weidevogels broeden en rusten.. 

Volledig verhuren of zelf verblijven?

Als je een vakantie huis koopt wil je er waarschijnlijk zelf ook tijdelijk in verblijven. Koop je het puur om te beleggen en rendement uit te halen? Verhuur je vakantiehuis dan het hele jaar rond. Je hebt natuurlijk lagere inkomsten als je de woning een gedeelte van het jaar zelf gebruikt.

Als je een vakantie huis gaat kopen in Zeeland bij Droomparken heb je de mogelijkheid om vooraf aan de aanschaf van je woning al zeker te zijn van de inkomsten. Dit wordt bij Droomparken gegarandeerde verhuuropbrengsten genoemd. De krijgt dan de garantie dat de woning een vooraf afgesproken omzet genereert. Juist omdat Droompark aan het groeien is wordt er geadviseerd om te vertrouwen op de huidige markt. Als je kiest voor reële verhuuropbrengsten krijg je alleen de daadwerkelijke inkomsten op je rekening gestort, exclusief de verhuur provisie voor Droomparken.

Jaarlijks stijgen de verhuurprijzen van de woningen. Toch is het niet zo dat je kunt rekenen op behaalde successen uit het verleden. Als je kiest voor gegarandeerde opbrengsten, houd er dan rekening mee dat je zelf geen gebruik kunt maken van de vakantiewoning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *