Wat SEO voor jouw bedrijf kan doen

In het huidige online tijdperk zou het belang van een goede online basis niet meer te onderschatten moeten zijn. Echter is nog niet iedereen zich bewust van hoe groot deze online wereld is en hoe snel er in te groeien is. Online marketing mag absoluut niet meer als ‘het kleine broertje van’ gezien worden, online marketing is de toekomst die begint met een goede basis vandaag.

 

Op online marketing vlak heb je een aantal vakken waarin veel winst te behalen valt, een belangrijke vorm hiervan is SEO (Search Engine Optimization), wat neer komt op het verbeteren van je online zoekpositie. Dit word soms wel verward met SEA (Search Engine Advertising), hierbij moet je denken aan het betaald adverteren in een zoekmachine boven de natuurlijke zoek resultaten. Veel bedrijven hebben zelf de kennis niet in huis om de online marketing zelf in goede banen te leiden. LEQUAL is een Digital Marketing bedrijf met veel specialistische kennis is huis, om te kunnen zorgen dat het online bestaan van jouw bedrijf niet on opgemerkt blijft.

 

Search Engine Optimization

SEO wordt vaak ook weer onderverdeeld in 3 punten die ervoor moeten zorgen dat jij gaat ranken in de zoekmachines.

  • Content
  • Techniek
  • Linkbuilding

Content is de inhoud van je website. Vroeger werd er met verschillende technieken misleid om in de zoekresultaten te stijgen. Tegenwoordig is het echter zo dat de content van meerwaarde moet zijn voor het product of de dienst die jij wil verkopen. Dubbele content kan funest zijn voor jouw online vindbaarheid en kan een enorme daling veroorzaken.

Techniek is nog zo’n belangrijk onderdeel op je website. Waar moet je bij techniek aan denken? Nou bijvoorbeeld aan de snelheid van de website, het belang van snelle pagina’s is gigantisch. Mensen zijn tegenwoordig enorm ongeduldig en kunnen in een fractie van een seconde bepalen of het laden te lang duurt en dat ze weg klikken. Ook de logica achter je URL Structuur is belangrijk en naast deze logische structuur zijn er nog de factoren zoals pagina titel, meta beschrijving en alt teksten op Afbeeldingen.

Linkbuilding is voor velen toch nog een beetje een vage vlek maar oh zo belangrijk. Het aantal relevante links is belangrijk voor jouw website beoordeling. Belangrijk voor deze zijn de DA en PA van een website die de populariteit van een website aangeeft. Naast het bekende linken van andere websites naar jouw website, zijn interne links ook belangrijk. Het linken tussen interne pagina’s is van belang en niet alleen voor de user experience. Met goede interne links kan je namelijk ook meer waarde toekennen aan bepaalde pagina’s en dus weer stijgen in de zoekmachine.

 

Wat kan LEQUAL | Digital marketing dus voor jou doen? Door de specialistische kennis op gebied van online marketing kan LEQUAL jou deze lastige taak uit handen nemen. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen zal jij stijgen in de search ranking. Op basis van statistieken en cijfers gaan wij aan de slag, door een duidelijk gemaakt plan is er een duidelijke richting die ingeslagen word. Resultaat word dan ook altijd in cijfers duidelijk gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *